Bærekraft_Resrkulering_1276x850

Plast: Vi lanserer resirkulerte materialer av høy kvalitet

01.03.2023

Röchling-ReLoop® - en produktfamilie med resirkulerte materialer 

Astrup AS har som mål å redusere det miljømessige fotavtrykket og øke bærekraften i våre kunders bransjer. Derfor samarbeider vi tett med bla. Röchling Industrial, en av verdens ledende produsenter av plastmaterialer. 

Resirkulering av plastavfall er en sentral byggestein for en bærekraftig økonomi. Bruk av resirkulerte materialer reduserer forbruket av fossile råvarer. Samtidig skal vi ha fokus på de tekniske kravene til våre kunder. Bærekraft og ingeniørkunst går hånd i hånd for at vi skal fortsette å gi våre kunder skreddersydde, holdbare løsninger for deres individuelle behov.

Röchling_ReLoop

Röchling-ReLoop® er en produktfamilie med resirkulerte materialer av høy kvalitet. Med dette utnyttes verdifulle ressurser og lukker materialkretsløp. Det brukes her avkapp fra våre kunder og fra Röchling sin egen produksjon, samt returavfall etter forbruk (post-consumer) til å produsere nye produkter.

Franz Lübbers, Röchling

Den ledende leverandøren av bioplast og resirkulerte materialer innen 2035
Vår leverandør Röchling Industrial har som mål å bli en av de ledende leverandørene av bioplast og resirkulerte materialer innen 2035. Franz Lübbers, medlem av Röchling gruppens hovedstyre, og ansvarlig for bærekraft, forklarer:
«Vi jobber aktivt for å legge et sterkt grunnlag for Röchling sin fremtid. Som et familieeid selskap er vi forpliktet til å fremme bærekraft for å bevare planeten vår og Röchling- gruppen for fremtidige generasjoner. Vi har derfor til hensikt å øke andelen av våre produkter som er bærekraftige og dermed spare ressurser. Sammen med våre kunder ønsker vi å gjøre materialstrømmene våre effektive og etablere tilpassede resirkuleringssykluser. Han forteller også at for dette formålet vil det bli åpnet flere bedriftseide gjenvinningsanlegg i fremtiden».

Video
Röchling Automotive puts sustainable organic plastic on the market

Astrup AS har også klare mål om å redusere sitt økologiske fotavtrykk, og gjøre våre egne prosesser og aktiviteter mer bærekraftige. Ved å gjøre dette har vi som alltid kundene våre i tankene. Vi skal justere handlingene våre i samarbeid mot respektive bransjer for å skape fordeler.

Kontakt oss for mer info om:

  • Play-Tec® PCR
  • Polystone® G PCR
  • Polystone® G ZRO

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her