• 17516496 ISO
  • NS-EN ISO 9001-2015_hoved
  • NS-EN ISO 14001-2015
  • NS-EN ISO 45001-2018

Astrup AS er nå også miljøsertifisert

16.06.2022

Vi møter kunder og leverandørers forventninger og krav

Astrup AS har gjennom mange år vært sertifisert etter ISO 9001 kvalitet. Nå har vi også valgt å bli sertifisert etter Miljø ISO 14001 og Arbeidsmiljø ISO 45001.

Visjon/Policy
Basert på tradisjon og innovasjon skal Astrup AS være fremtidens industripartner for sine kunder og leverandører. Dette skal skje ved å utvikle optimale løsninger for våre kunder.
Vi forplikter oss til å oppfylle de krav som standardene setter, samt at vi skal kontinuerlig forbedre oss i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. I tillegg forplikter vi oss til å følge kravene til et industrivern bedrift, noe som også gir oss ekstra fokus på arbeidsmiljø.

Formål
Astrup AS skal kjennetegnes ved kvalitetsprodukter, et riktig vareutvalg og et høyt servicenivå. Vi skal gjennom motiverte medarbeidere, høy kompetanse og høy etisk standard være en toneangivende aktør og en foretrukket samarbeidspartner. Arbeidet skal være tilrettelagt med gode og innarbeidede rutiner slik at ansatte ikke pådrar seg arbeidsrelaterte sykdommer eller skader og vi jobber proaktivt for et godt  arbeidsmiljø. Astrup sin ambisjon er at våre aktiviteter i minst mulig grad påvirker det ytre miljø og at vi kontinuerlig forbedrer vår miljøprestasjon.

Miljømål
Astrup AS skal ha et miljøfokus og dette skal stå sentralt i våre innkjøp av varer og tjenester. Vi skal overholde myndighetskrav og egne krav som gjelder for vår virksomhet.
Våre kunder skal gis mulighet til å velge produkter med lavest mulig miljøbelastning og få dem levert med minst mulig miljøavtrykk.

Astrup Goes Green

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her