Miljø_Biomaterialer

Röchling utvider tilbud av bioplast

27.01.2023

Under paraplyen Röchling-BioBoom® ønsker de å fremme bruken av biobaserte råvarer

Under paraplyen Röchling-BioBoom® ønsker de å fremme bruken av biobaserte råvarer og dermed redusere bruken av fossile. Mange av Röchling sine fabrikker er allerede sertifisert for dette formålet i henhold til ISCC Plus, den internasjonale bærekraftstandarden for massebalansert bioplast. Ytterligere sertifiseringer er planlagt fremover.

Et nøkkelelement i ISCC Plus sertifisert massebalansert bioplast er det høye nivået av åpenhet. Bruken av biobaserte råstoff skal dokumenteres gjennom hele leverandørkjeden. Alle bedrifter i verdikjeden må sertifiseres. Det skaper den sømløse sporbarheten som tillit er basert på.

Kunden i fokus
Målet for Röchling med denne satsningen er å redusere sitt økologiske fotavtrykk og gjøre egne prosesser og aktiviteter mer bærekraftige. De ønsker å justere sine handlinger i takt med de forskjellige bransjenes utvikling, slik at de tidlig kan gi konkurransefortrinn for kunder, slik at de også kan nå sine bærekraftsmål innenfor de ulike segmentene.

Ta kontakt for informasjon om:

  • PEHD bio Polystone® G B 100 BIO (mb) black
  • PE500 bio Polystone® D BIO (mb) natural
  • PP bio Polystone® P homopolymer BIO (mb) natural
  • PA6 bio Sustamid® 6 BIO (mb)
  • POM C bio Sustarin® C BIO (mb)

Röchling bruker ikke palmeolje som råvarer i BioBoom®
Det brukes i dag flere forskjellige biobaserte råvarer i markedet avhengig av leverandør og materiale. For eksempel matolje, palmeolje eller maisstivelse. Röchling Industrial bruker ikke palmeolje i plastproduktene til deres BioBoom® materialer.

BioBoom_logo

Les mer

Les mer om BioBoom materialer

Röchling Industrial med bærekraftig sertifisering

Astrup og Miljø

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her