Astrup_Oslo_fasade

Om oss

Norges største lager av metaller og plast
Vi tilbyr et stort mangfold av produkter og tjenester med høy kvalitet, og er en naturlig industripartner for kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Selskapet

Kvalitet
Astrup AS er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001, 14001 og 45001. Våre arbeidsprosesser og rutiner er dokumentert i et prosessorientert Astrup KMA-system.

Tradisjon
Astrup AS ble etablert som manufakturhandel i 1857. I 1865 startet vi engrosvirksomheten for skipsbyggere, håndverkere og den norske industrien som begynte å vokse frem. Sortimentet omfattet nærmest alt i stål og metaller, plater, stenger, bolt, rør og fittings, kjetting, ankere, wirer og forhudningsmetall, men også andre produkter som seilduk, kompass, fendere, redningsbøyer og maskinremmer. Etter hvert ble mer moderne materialer som aluminium, plast og høylegerte stålmaterialer en naturlig del av sortimentet.

Innovasjon
Basert på mange års erfaring og høy kompetanse innen ulike materialer, samt et solid nettverk av kvalitetsprodusenter, ser vi etter nye muligheter for innovative løsninger basert på de materialer vi leverer. Vi kan vise til mange gode eksempler der vi har utviklet vellykkede kundeløsninger som har gitt kunden god effektiviseringsgevinst.

Kredittverdighet (Delphi Score)

Vi har mye på menyen

Se video

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her