Gruppe_Plast_Teknisk_Bearbeidet 1276x850

Fokus på maskinering av plastmaterialer

02.02.2023

Vi gir våre kunder et konkurransefortrinn

Vi har i mange år erfart at flere og flere kunder - som selv maskinerer i stål og metaller - nå ønsker å sette bort produksjon av plastdetaljer, eller ønsker å utvide sin kapasitet og produktsortiment. 
Astrup AS kan bidra med flere løsninger for dette, slik at våre maskineringskunder kan tilby jobber som krever bearbeiding av plast og finne disse lønnsomme.

Stadig økende krav
Kravene fra industrien blir stadig høyere, og derfor må både plasttyper og maskinering følge med i kompleksitet, variasjon og ikke minst med bærekraftige løsninger. Sammen med vår leverandør Röchling tilbyr vi lønnsom maskinering. Med dette gir vi våre kunder muligheter for å optimalisere egenproduksjon og minske plastavfall.

Fornuftig styring av materialflyt
Vi ønsker å gi våre kunder et konkurransefortrinn. Gjennom tett samarbeid skal vi redusere vårt økologiske fotavtrykk, og være tidlig ute med å justere våre handlinger. Vi har fokus på å gjøre egne prosesser og aktiviteter mer bærekraftige, innen materialløsninger, innkjøp og logistikk.

Plast er en verdifull ressurs og ved produksjon av plast forekommer det rester og kapp. Disse restene representerer en verdi som kan utnyttes. For å få en god kvalitet på de materialene som i dag gjenvinnes, kreves det svært gode rutiner og rene materialer. Vår leverandør Röchling har systemer for resirkulering for å sikre at disse restene går tilbake til produksjon av nye materialer.

Plast er et lett valg - sammen med Astrup AS

  • Mer enn 50 års erfaring innen teknisk plast
  • Høy kvalitet og leveringssikkerhet
  • Sporbarhet og dokumentasjon
  • Norges største lager av metaller og plast
  • Materialvalg - “Shine the light on plastics”
  • Bransje & Frokostmøter ”Norge rundt”
  • Tett samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby: plast@astrup.no

Les mer om
Let`s dance - Maskinering og dans 
Astrup plast og miljø
Feilsøking - Troubleshooting
Röchling med bærekraftig sertifisering

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her