Maskinering og dans

Maskinering har i likhet med mange danseformer strenge regler for hvordan den skal utføres, men i mange tilfeller settes grenser kun ved hva som er fysisk mulig å utføre. Materialvalg er derfor viktig og kan ved feil bruk og valg av materiale gi mindre spillerom for personlig tolkning og improvisasjon.

I all dans er koreografi viktig. Ting må gjøres i riktig rekkefølge for å lage et godt resultat. Kunsten er da å operere innenfor de regler og muligheter som er tilgjengelig. Det samme gjelder innen god maskinering, som også krever god koordinasjon, utholdenhet, fleksibilitet og styrke. Sluttproduktet kan, akkurat som dans, gi uttrykk for følelser og skape et sosialt fellesskap. Dans er for mange en livsstil, slik er det også kanskje med maskinering. For oss i plastavdelingen er det i alle fall blitt en livsstil å fortelle om mulighetene ved bruk av plast innenfor maskinering. 

På denne siden finner du
Tips og råd: Viktig å være klar over ved maskinering av termoplast
Feilsøking: Enkel guide til mulig årsak til feil
Identifikasjon: Kjenn igjen plast ved hjelp av enkle teknikker
Dokumentasjon: Veiledning og temabrosjyrer om konstruksjonsdetaljer

Astrup har flere løsninger slik at våre maskineringskunder kan tilby jobber som krever bearbeiding av plast, og finne disse lønnsomme. Ring 22 79 15 00 for en maskineringsprat!

Let´s dance

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her