Teknisk Plast_Maskinering-Bearbeiding_1276x850

Maskinering: Homesourcing-trenden ser ut til å fortsette

13.04.2018

Maskineringsbedrifter opplever fortsatt vekst gjennom Homesourcing

Homesourcing og robotisering gir høyere kvalitet og bedriften får bedre kontroll. 
Professor Torger Reve ved BI uttalte i 2016:
"Ja, vi ser en ny trend innen mekanisk produksjon. Arbeidslønnens andel av produksjonskostnaden er ikke så høy lenger. Mekanisk industri blir mer og mer som en prosessbedrift. Det stiller andre krav til fagarbeiderne, mer data, styring og kontroll. Vi trenger folk som kan faget sitt godt og bidra til å få maskiner og roboter til å utføre oppgavene raskt og med god kvalitet". Denne trenden bekreftes og fortsette innen maskinering og mekanisk produksjon.

Fokus på maskinering
Plast representerer et vidt spekter av materialtyper med svært forskjellige egenskaper og bruksområder. I samarbeid med utvalgte leverandører i inn- og utland tilbyr Astrup AS kundene flere muligheter, både gjennom rådgivning om materialvalg, levering av halvfabrikata, men også ferdig maskinerte/bearbeidede komponenter. Vi har erfart at mange kunder som selv maskinerer i stål og metaller ønsker å overlate produksjonen av plastdetaljer til spesialister, eller ønsker å få utvidet sin kapasitet eller sitt produktsortiment.

Astrup har flere gode løsninger som bidrar til at våre maskineringskunder kan tilby  jobber som krever bearbeiding av plast, og finne disse lønnsomme.

Besøk vår nettside - Maskinering av plast

Her finner du

  • Tips og råd: Viktig å være klar over ved maskinering av termoplast
  • Feilsøking: Enkel guide til mulig årsak til feil
  • Identifikasjon: Kjenn igjen plast ved hjelp av enkle teknikker
  • Dokumentasjon: Veiledning og temabrosjyrer om konstruksjonsdetaljer 

Sjekk også ut vår nye Astrup Kundeportal med ny nettbutikk

Ekstern link
Artikkel, bedrifter flytter hjem produksjon fra lavkostland

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her