• Astrup_Oslo_fasade
  • Astrup_fasade_lager_02_1276x850

Astrup AS med oppkjøpsstrategi

18.09.2017

På jakt etter entreprenørdrevne oppkjøpskandidater

Vi har ambisjoner om en årlig vekst for Astrup AS som er dobbelt så stor som veksten i markedet. For å kunne nå disse målene kommer vi til å utføre oppkjøp som kompletterer organisk vekst.

Vurdering  av oppkjøpskandidater
Vår oppkjøpsstrategi er ganske enkel. Vi søker etter selskap som kompletterer hva vi allerede har som kjernebusiness. Vi er ute etter kandidater som har en god posisjon innen sitt segment eller sin nisje og som har en omsetning på 25-250 millioner kroner.

Oppkjøpskandidatene bør ha et kompletterende businessfokus eller geografisk plassering som passer godt inn i vår etablerte struktur. Vi vil vurdere potensielle kandidater utifra virksomhetsområde, finansiell historikk, vekstmuligheter, ledelse og organisasjon.

Vi søker bedrifter, gjerne familieeiet og preget av entreprenørskap
Oppkjøpsstrategien baseres på majoritetseierskap. Vi ser spesielt etter foretak som er tuftet på kreativitet og entreprenørskap helst der entreprenøren fortsatt er med i selskapet. Det å bli en del av Astrup AS innbærer en fortsatt stor grad av selvstendighet, samtidig med å kunne være bidragyter til nye verdiskapende prosesser innen konsernet. Vi tilbyr riktige kandidat å bli en del av et dynamisk konsern med en god finansiell struktur, korte besluttningveier, densentralisert ledelsesmodell og klare ambisjoner om videre vekst.

Vår finansielle styrke gjør det mulig for oss å kontinuerlig se potensialet for eventuelle oppkjøp. Vi vurderer aldri noe annet enn langsiktig eierskap når vi først går inn i prosessen. 

John Børge Halvorsen
Adm.direktør 

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her