All sink som benyttes til taktekking og fasader i dag er titansink. Titansink er et produkt som er produsert i henhold til standarden NS-EN 988. Materialet består av 99,995% sink, blandet med en legering bestående av nøyaktig definerte andeler titan og kobber. Rheinzink er et natrulig produkt, det er varig, vedlikeholdsfritt, det har meget lang levetid – og 100% resirkulerbart.

RHEINZINK® prePatina bright rolled er en grå/blank sink, som orer tid vil mattes ned til en mørkere grå overflate. På lengre sikt vil den oppnå tilnærmet lik overflate som den for-patinerte blå/grå RHEINZINK® materialet.

RHEINZINK® prePatina bluegrey har gjennomgått en fremskyndet oksideringsprosess for å oppnå den naturlige patineringen på et tidligere stadium.

RHEINZINK® prePatina graphitegrey er i motsetning til bright rolled og bluegrey en annen legering med ett noe høyere tilsetning av kobber og titan. For-patineringen gir graphitegrey en overflate som skiller seg klart fra den fargen som prePatina bluegrey gir.

Kontakt oss for mer informasjon om RHEINZINK®. Du finner også utdypende informasjon under fanen «dokumentasjon».

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her