Pulverlakken har i hovedsak to funksjoner, en visuell og en teknisk, enten man ønsker et dekorativt uttrykk eller en beskyttelse av metalloverflaten. Lakkens særegne egenskaper er åpenbart dens robusthet mot slag, støt og riper, gitt dens tykke lakksjikt. I tillegg har den god bestandighet mor vær og vind. Utover det har pulverlakken generelt gode egenskaper på de fleste områder.

Fra et kommersielt perspektiv er pulverlakken veldig fleksibel, i den forstand at produksjonen ikke er volum avhengig og at leveringstidene generelt er korte, det gir god fleksibilitet for markedet. Når det gjelder farger og effekter, eksisterer det et betydelig mangfold. Pulverlakk kan leveres i hele RAL- og NCS-spekteret, i alle glansnivåer og med en rekke effekter som Metallic, Pearl, Struktur, Glimmer med flere.

Det er avgjørende for Astrup at teknologi, forbehandling, lakkering og herdeprosess tilfredsstiller de fremste kvalitetsstandardene gjeldende i dag. Som eneste GSB-godkjente pulverlakkerer i Norge, blir kvaliteten på produktene ivaretatt hos  Profil-Lakkering AS. GSB INTERNATIONAL er Europas fremste kvalitetsnorm for pulverlakkerte aluminium komponenter. Foreningen har utviklet kvalitetsnormen "International Quality Regulations for the Coating of Aluminium Building Components". Dette innebærer blant annet at Profil-Lakkering må etterleve et sett med rutiner for kontroll av hele prosessen fra A-Å inkludert sluttproduktet. Dette kongtrolleres årlig av representanter fra GSB hos Profil-Lakkering AS.

Astrup samarbeider også med andre lakkerere i Norge, der dette er naturlig.

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her