K-Messen_En jungel av muligheter

Plast: En jungel av muligheter!

28.10.2022

Fra K-messen i Düsseldorf

Verdens største plastmesse K-messen i Düsseldorf er over, og vår leverandør Röchling Industrial har igjen ettertrykkelig bevist at de er en av de ledende aktørene.
Pakket inn i en «jungel av muligheter» på sin stand på messen, viser Röchling-gruppen at de har bærekraft som et av de viktigste strategiske områdene for fremtiden. Samtidig som de hadde fokus på sirkulær økonomi og energiøkonomisering. Innen 2023 sikter de mot å bli en av de ledende leverandørene av resirkulerte materialer.

We are actively working to lay strong foundations for Röchling’s future,” explaines Franz Lübbers, member of the Röchling Group’s Executive Board and responsible for sustainability. “As a family-owned company, we are actively committed to promoting sustainability in order to preserve our planet and the Röchling Group for future generations. We therefore intend to increase the proportion of our products that are sustainable and thus conserve resources.”

De lanserte to nye bærekraftige produktområder:
• Röchling-BioBoom®
• Röchling-ReLoop

De jobber også kontinuerlig med å finne nye digitale løsninger som kan gi fordeler og muligheter for våre kunder. De presenterte blant annet Smart Plastics.
Vil du vite mer om hvordan du finner frem i en plast jungel av muligheter kontakt oss på: plast@astrup.no.

Les også:

Röchling utvider sitt produktsortiment med bioplast og resirkulert plast
Johnny Wang, Helgeland Plast om K-messen
Plastforum: 176000 besøkende

Astrup-logo_165år

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her