Lastesykkel_Foamlite

Lastesykler med plan av Foamlite®

25.01.2022

Foamlite® – for lette, robuste og slitesterke transportbokser

Lastesykler blir mer og mer vanlig også her i Norge. Det være seg for pakkelevering, pizzaservice eller for transport av barna til barnehage. Spesielt i større byer etterspørres lastesykler i økende grad på grunn av sine mange fordeler. Som et levedyktig alternativ til biler kan de brukes for å unngå trafikkork, de er miljøvennlige og de bidrar til brukernes helse. Vårt lette konstruksjonsmateriale Foamlite® støtter denne utviklingen av moderne lette lastesykler.

Sammenlignet med konvensjonelle materialer som brukes i transportkasser reduseres bearbeidingstiden. På grunn av sin høye bøyeutmattingsstyrke kan man, etter å ha frest et V-spor, knekke materialet til en transportboks helt uten bruk av maskiner – kun ved hjelp av håndkraft. Dette eliminerer behovet for ekstra skjærearbeid og festematerialer. I tillegg trenger ikke sidekanter tettes, da Foamlite® ikke absorberer fuktighet og ikke råtner.

Dimensjoner

  • Plater i tykkelse: 6-30 mm
  • Bredder opp til 2000 mm
  • Lengde: Teoretisk ubegrenset

Referanser
Flightcases 
Cargo-vans, transporters and service vehicles
Horse trailer, wall cladding

Kontakt oss for mer informasjon og tilbud på Foamlite®

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her