SUSTAPVDF_ROV-montering

Hvordan oppfører termoplast og kompositter seg i dyphavsmiljøer?

09.02.2022

Nytt studie gir detaljer om hvordan materialer oppfører seg under trykk i sjøvann

Vår leverandør, den internasjonale plastprodusenten Röchling Industrial, og Curbell Plastics, Inc., en av de ledende amerikanske plastleverandørene, var nylig medforfatter av en forskningsartikkel om egenskapene til termoplast og kompositter i dyphavsmiljøer. Studiet gir detaljer om hvordan materialer oppfører seg under trykk i sjøvann, og resultatene som fremkommer i rapporten gjør det mulig for designere av utstyr for dyphavsmiljøer å ta mer kvalifiserte beslutninger.

Termoplast og kompositter brukes i et bredt spekter av applikasjoner. Materialenes mekaniske egenskaper og vannabsorpsjonsegenskaper i grunt vann, med lavt hydrostatisk trykk er godt dokumentert. Eksisterende litteratur innenfor dyphavsapplikasjoner understreket viktigheten av å vurdere høyt hydrostatisk trykk når man velger materialer, men det var mangel på vitenskapelig forskning som viser hvordan plast og kompositter opptrådte under disse forholdene. 

Bestill gratis rapport
Röchling Industrial og Curbell Plastics, Inc har derfor sammen ønsket å gi mer innsikt om dette emnet. Den nye rapporten gir mer utdypende detaljer om hvordan polymerer oppfører seg i dyphavsmiljøer. 13 termoplaster og 7 kompositter, alle produsert av Röchling Industrial, har i denne studien blitt satt under trykk i kunstig sjøvann. Termoplastene og komposittene ble deretter testet for å finne ut hvordan dette miljøet påvirker deres mekaniske egenskaper.

Her kan du bestille en gratis kopi av den akademiske rapporten 
"The Effect of Water Absorption During Deep Ocean Submersion on the Mechanical Properties of Engineering Plastics and Composites".

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

thumb_Rapport termoplast i sjøvann

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her