• AstruPanel CRASH! Antibac_sykerom1
  • AstruPanel CRASH! Antibac_sykerom2
  • AstruPanel CRASH! Antibac_sykerom3
  • AstruPanel CRASH! Antibac_Operasjonssal

Fokus på smittevern: AstruPanel CRASH! Antibac

08.07.2020

Den ideelle veggkledning for smitteutsatte områder!

Det er nå et økende behov for god smitteforebygging og sanitetskontroll over hele verden. Det er derfor viktigere enn noen gang at materialer i smitteutsatte berøringsflater har antibakterielle egenskaper for å øke sikkerheten til ansatte, pasienter og besøkende i utsatte virksomhetsområder.

AstruPanel CRASH! Antibac plater er spesialt utviklet for å gi et beskyttelseslag på innvendig veggkledning mot spredning og multiplikasjon av potensielle bakterier (MRSA og E.Coli). Dette gjør platene til et ideelt valg for områder der det pågår pasientbehandling og andre hygienefølsomme kliniske operasjoner. Materialet er ikke-klorert, ikke-bromert, halogenfritt og brannsikkert. Det har også høy slag- og slitestyrke. Utmerket resistens mot flekker, samt kjemisk resistens mot vanlige rengjøringsmidler som desinfeksjonsmiddelet IsoPropyl Alcohol - IPA Isopropanol (ISO).

AstruPanel CRASH! Antibac plater innehar svært gode antibakterielle egenskaper, innfrir Brannklasse B-s1-d0 -EN 13501-1, og er i tillegg svært enkle å montere (platene kan kald-knekkes). AstruPanel CRASH! Antibac er derfor et trygt valg for kledning av spesielt utsatte områder.
Typiske bruksområder er derfor: Sykehus, klinikker, eldreboliger, primæromsorgssentre, sterile rom, laboratorier, industrikjøkken, bod og kjøleskap, skoler, toaletter, flyplasser, bussholdeplasser, togstasjoner og treningslokaler.

  • Antibakterielle egenskaper Uavhengige tester over en 24-timers periode ved 35oC, viste mer enn 99,99% reduksjon i Methicillinresistent Staphylococcus Aureus (MRSA) og 99,999% reduksjon i E. Coli på overflaten av materialet.
  • Miljø Ikke-klorerte og ikke-bromerte gjennomfargede plater
  • Kjemikaliebestandighet Meget god bestandighet mot kjemikalier, inkludert flekker av blod og urin
  • Rengjøring Lett å rense og desinfisere. Platene tåler gjentatt rengjøring med rengjøringsmidler som benyttes på sykehus
  • Slag- og ripefast Platene er praktisk talt uknuselige, og har meget god motstandsdyktighet mot normal slitasje
  • Lett å forme og installere Også meget god egnet for rehabilitering av eksisterende bygninger
  • Brannklassifisering Tilfredsstiller Klasse B-s1-d0 ifølge Europeisk Standard EN 13501-1

Leveringsprogram fra lager 
V3761260525 AstruPanel CRASH! AntiBac RAL9010 Hvit
V3761260535 AstruPanel CRASH! AntiBac RAL7035 Lys grå
V3761260545 AstruPanel CRASH! AntiBac RAL9002 Gråhvit

Lagerførte varianter leveres i formatet 1,7 x 1250 x 3050 mm

Kontakt oss for mer informasjon

Les mer om AstruPanel CRASH!

AstruPanel_CRASH_logo

 

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her