• Prisøkning_kurve
  • STOP Coronavirus

Varsel om prisøkning

17.03.2020

17. mars: Varsel om økning i materialpriser

Kjære kunde,

Med bakgrunn i den ekstraordinære svake kronen må vi øke våre priser med 10-15% med umiddelbar virkning. Vi har full drift ved våre lagre, og  våre transportører kjører som normalt, men alle våre materialer og produkter får en høyere pris. Prisene gjelder inntil videre med forbehold om nye endringer i begge retninger.

Påvirkningen av Covid-19
Vi har iverksatt mange smitteforebyggende tiltak i forbindelse med Covid-19, men vi har likevel klart å opprettholde full drift på våre lagre, og våre transportører kjører som normalt inntil videre. Vi følger utviklingen nøye, og følger anbefalingene fra norske myndigheter og Folkehelseinstituttets instruksjoner. Vi har også tett dialog med våre leverandører for å sikre alternative kanaler om nødvendig. Dersom situasjonen endrer seg vil vi informere om dette snarest.

Ta kontakt med din vanlige kontaktperson på e-post eller telefon hvis spørsmål.

..............................................................................

13. mars: Skjerpede tiltak for smittebegrensning

Hos Astrup AS ser vi for øyeblikket ingen forstyrrelser i leveransene på grunn av Covid-19-viruset.

Vi var tidlig ute med tiltak for å redusere risikoen for smitte, og strammet inn ytterligere fra i går. Mange hos oss arbeider nå fra hjemmekontor, men vi har full drift på våre lagre, og våre transportører kjører som normalt inntil videre. Vi følger utviklingen nøye og følger anbefalinger fra norske myndigheter og Folkehelseinstituttets instruksjoner.

Vi har også en tett dialog med våre leverandører for å sikre alternative kanaler om nødvendig. Dersom situasjonen endrer seg vil vi informere om dette snarest mulig. Vi har tatt ytterligere forhåndsregler for å minimere risikoen for infeksjoner ved å forby flyreiser og minimalisere fysiske møter, samt iverksatt en ekstraordinær prosedyre for varemottak og lossing av biler fra utlandet.

Lurer du på noe vedrørende våre tiltak eller bestillinger er det bare å kontakte din vanlige kontaktperson på e-post eller telefon.

ASTRUP AS

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her