Børge ser fremover

Astrup satser videre!

13.06.2016

Astrup AS har de siste årene gjennomført store investeringer innen kostnadseffektiv logistikk og digitale handelsløsninger. Herunder nevnes robotisering av vareplukk og moderne kappelinjer. Dette for å skape et enda bedre innhold i vår visjon: «fremtidens industripartner».

Astrup AS ble etablert 1857 og bærer med seg både tradisjoner og god økonomi. Dette har selvsagt vært utgangspunktet for å kunne foredle virksomheten.  Fokuset på utvikling går videre og vi har pr. mai ansatt John Børge Halvorsen som vår nye adm. Direktør. Børge har gjennom de siste 25 årene vært administrerende direktør for det som i dag er Tibnor AS (tidligere Ruukki, CCB Stål og Carl Christensen & Brødre), og har stått for de største oppkjøp og sammenslåinger i stålbransjen i Norge de siste 20 årene. Han har en utrolig bred kompetanse innen bransjen, har et svært stort nettverk og et enormt engasjement.

Med dette ønsker vi å forsterke områder vi ser har utviklingsmuligheter og som klart støtter vår kjernebusiness. Store endringer har den senere tid funnet sted hos våre konkurrenter, men disse knytter seg til skifte av eierskap og foreløpig ikke strukturelt.  Vi hevder at det fortsatt er grunnlag for et større rasjonale gjennom sammenslåinger og oppkjøp. Astrup AS har som målsetning å være ledene i disse prosessene. Dette er viktigere for våre kunder enn hvem som eier hvem.  Vi konsentrerer oss om norske kunder gjennom å bidra til økt konkurransekraft. Beslutningsveiene hos oss er korte.

Ønsker våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

Med vennlig hilsen
Harald Astrup.

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her