Automatlager_langgods_1276x850

Astrup AS styrker logistikken

17.02.2016

Raskere leveringstid fra hele vårt varesortiment

Astrup AS styrker logistikken for å kunne gi våre kunder i vest en bedre og mer komplett tilgang av vårt store og brede sortiment av metaller og plast. Vi har nå valgt å samle en del varegrupper på vårt moderne automatlager Oslo, der vi har daglige avganger vestover, noe som muliggjør levering av varer fra Bergen dagen etter bestilling.

Samtidig blir Bergen sentrallager for spesialstål og titan, og styrkes dessuten på bolt i blant annet de rustbestandige kvaliteter (Syrefast 316L, Duplex) og teknisk plast. Dette for å gi våre kunder mulighet til å dra nytte av vår gode kappekapasitet på lageret i Bergen, der vi med 3 sager kan ta på oss små og store kappeoppdrag og levere på meget kort tid om behovet tilsier det.

Til sammen vil disse grepene gi våre kunder bedre og mer komplette leveranser, samtidig som vi også kan levere det meste av stangmaterialer og utvalgte plateprodukter umiddelbart fra lager Bergen ved behov.

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her