Sunnhetsgrenden, Randaberg_foto

Astrup AS skal leverer ANO fasadeplater til «Sunnhetsgrenden» i Randaberg

18.03.2019

Et nytt konsept for utvikling av helse- og velferdsbygg

Astrup AS og Blikkenslager Brødrene Lie AS har fått gleden av å levere Signalprosjektet «Sunnhetsgrenden» i Randaberg, et nytt konsept for utvikling av helse- og velferdsbygg. Majoriteten av byggene vil bli kledd med trevirke og stein, mens 3 av byggene vil bli kledd med 2,0 mm autentisk eloksert aluminium - ANO, totalt ca. 1 400 m2. I tillegg til 2,0 mm fasadeplater vil det tilkomme beslag i samme eloksalfinisher i 1,25 mm tykkelse.
Oppstart på prosjektet er sommer/høst 2019.

  • 538 m2 ANO GOLD G40 55HX 2,0 mm, Gulleloksert aluminium
  • 510 m2 ANO COPPER C30 55HX 2,0 mm, Medium Kobbereloksert aluminium
  • 300 m2 ANO NATUR 55HX 2,0 mm, Natureloksert Aluminium

Dette blir det første prosjektet i Norge med Kobbereloksert aluminium, en relativt ny eloksalfinish på markedet, som sammen med Gull vil gi byggene et eksklusivt og bestandig uttrykk.

"Sunnhetsgrenden" er et unikt prosjekt som Brødrene Lie vil stå for utførelsen av, og som vil bli et referanseprosjekt for fremtidige elokserte fasader. ANO gir en unik metallisk glans som vil reflektere omgivelsene rundt, til enhver tid kombinert med en uovertruffen korrosjonsbetandighet.

ANO_Estetikk i spill_logo

 

Vårt nettsted bruker cookies. Fortsett å bruke nettstedet som normalt om du godtar dette. Les mer om vår bruk av cookies her